CarΗellas: Νέο ρεκόρ για το ελληνικό Evo της Extreme Tuners (vid)

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Νέο ρεκόρ για το ελληνικό Evo της Extreme Tuners (vid)

Πριν από μερικές ημέρες το ελληνικό Mitsubishi Evo, έχασε τον τίτλο του ταχύτερου στον κόσμο από δύο αμερικάνικα αυτοκίνητα.
Mitsubishi Evo[4]
Αυτή τη στιγμή το ταχύτερο μοντέλο του πλανήτη είναι αυτό της εταιρείας Procco με την πρόσφατη επίδοση στο Orlando Speed World trackway. Το κίτρινο Evo ολοκλήρωσε το πέρασμα με χρόνο 7,742” και ταχύτητα
εξόδου τα 292 km/h. Άλλο ένα αυτοκίνητο που έσπασε το φράγμα των 8 δευτερολέπτων είναι το μαύρο Evo της εταιρείας English Racing, με επίδοση 7,857 δευτερόλεπτα και έξοδο με 290 km/h.
Το ελληνικό Evo της Extreme Tuners μέχρι πρότινος είχε πετύχει χρόνο 7,884 δευτερόλεπτων με έξοδο στα 298 km/h. Παρ’ όλα αυτά, το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θήβα κατάφερε να πλησιάσει στα 0,003” το παγκόσμιο ρεκόρ, πετυχαίνοντας νέα κορυφαία προσωπική επίδοση με το χρονόμετρο να σταματά στα 7,745 δευτερόλεπτα και το κοντέρ στα 297km/h.  Στο παρακάτω βίντεο των «CarFreaks» μπορείτε να δείτε το προσωπικό ρεκόρ της Extreme tuners, ενώ όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνου το ταχύτερο Evo να ξανά γίνει ελληνικό!