CarΗellas: Η Porsche κατακτά και πάλι την κορυφή του Nurburgring (vid)

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Η Porsche κατακτά και πάλι την κορυφή του Nurburgring (vid)

Σίγουρα αρκετοί από εσάς έχετε κουραστεί με τη μάχη των εταιρειών για την κατάκτηση της κορυφής του Nurburgring.
porsche-911-gt2-rs-ms (1)
Παρ’ όλα αυτά είναι ένα δυνατό κομμάτι του marketing των αυτοκινήτων επιδόσεων και οι αυτοκινητοβιομηχανίες φροντίζουν να δίνουν την αντίστοιχη βαρύτητα. Αυτή τη φορά, η κορυφαία επίδοση
για αυτοκίνητο με άδεια κυκλοφορίας στο δρόμο επιστρέφει στην Porsche και πιο συγκεκριμένα στην ειδικά διαμορφωμένη 911 GT2 RS.
Το γερμανικό supercar ονομάζεται 911 GT2 RS MR και αναπτύχθηκε από την αγωνιστική ομάδα Manthey-Racing, ενώ τα 6 λεπτά και 40,33 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να τη στείλουν στην κορυφή της λίστας. Πίσω της άφησε την Lamborghini Aventador SVJ (6’44,97”), την «απλή» Porsche 911 GT2 RS (6’ 47,3") και την Lamborghini Huracán Performante (6’52,01”).
porsche-911-gt2-rs-ms
Δυστυχώς δε γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει αλλάξει στην συγκεκριμένη Porsche, αλλά η γερμανική φίρμα αναφέρει ότι το «στήσιμο» έχει προσαρμοστεί ακριβώς στις ανάγκες της «πράσινης κόλασης». Δείτε στο παρακάτω βίντεο το νέο ρεκόρ. Πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ο δοκιμαστής της Porsche, Lars Kern, ο οποίος είχε πετύχει το ρεκόρ και με την «απλή» GT2 RS!