CarΗellas: Η τιμή αυτής της Lancia Delta Integrale Martini 5 ξέφυγε για τα καλά

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Η τιμή αυτής της Lancia Delta Integrale Martini 5 ξέφυγε για τα καλά

Προκειμένου η Lancia να γιορτάσει τους πέντε διαδοχικούς τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δημιούργησε μία ειδική έκδοση της Lancia Delta Integrale.



Πρόκειται για την «Martini 5», η οποία διαθέτει τα γραφικά της εταιρείας και αποτελεί συγκεκριμένη μερίδα των Evolution I που βγήκαν από το εργοστάσιο. Πιο συγκεκριμένα, μόλις 400 αντίτυπα προσφέρθηκαν σε αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό και η συγκεκριμένη έχει στο εσωτερικό το σχετικό ταμπελάκι με τον αριθμό 111/400.

Δείτε επίσης: Οδηγώντας την Lancia Delta Integrale με τον λάθος τρόπο (+vid) 

Πρόκειται για μία Lancia Delta Integrale Evolution I, πράγμα που σημαίνει ότι κάτω από το καπό της βρίσκεται ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας χωρητικότητας 2 λίτρων. Είναι η 16βάλβιδη έκδοση, συνεπώς μιλάμε για 210 ίππους. Η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων.



Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο το Μάρτιο του 1992 και έχει διανύσει μόλις 43.200 χιλιόμετρα. Δεν αναφέρεται από πόσους ιδιοκτήτες πέρασε, αλλά είναι γνωστό ότι τα πρώτα 20 χρόνια παρέμεινε στον πρώτο αγοραστή.



Συνοδεύεται από όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας και η τιμή της αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 139.000 ευρώ.