CarΗellas: Ποιος δε θα ήθελε το πιο πολυτελές τροχόσπιτο; (+video)

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Ποιος δε θα ήθελε το πιο πολυτελές τροχόσπιτο; (+video)

Είτε λατρεύετε τις διακοπές με τροχόσπιτο, είτε δεν έχετε ζήσει ποτέ αυτή την εμπειρία, αυτό το όχημα δεν πρόκειται να σας αφήσει αδιάφορους.



Είναι ένα από τα ακριβότερα τροχόσπιτα του κόσμου και παρέχει ανέσεις που δε θα μπορούσε να προσφέρει ούτε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Είναι η ναυαρχίδα της αμερικανικής εταιρείας Newmar, ονομάζεται King Aire και παρουσιάστηκε το 2019.

Δείτε επίσης: Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Σταμάτης Κόκοτας και η ελληνική Lamborghini Miura S (pics)


Εξοπλίζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 15 λίτρων. Είναι 6κύλινδρος και αποδίδει 605 ίππους και 2.643 Nm ροπής. Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, υπάρχουν ειδικές θήκες στις οποίες υπάρχουν από τηλεόραση 4K και υπαίθρια ντουζιέρα, μέχρι λάστιχο για το πλύσιμο του οχήματος. Εννοείται πως δε λείπουν τέντες στον εξωτερικό χώρο, οι οποίες μάλιστα φέρουν και αισθητήρες ανέμου.


Η σκάλα εισόδου είναι υδραυλική και το εσωτερικό είναι υπερπολυτελές. Υπάρχει κουζίνα με όλες τις απαραίτητες συσκευές, σαλόνι με δερμάτινους καναπέδες και δύο μπάνια. Η οροφή είναι κατασκευασμένη από υαλοβάμβακα για μέγιστη θερμομόνωση, ενώ συνολικά τρία κλιματιστικά δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες. 



Το κόστος για την απόκτηση του ξεπερνά οριακά τις 850.000 ευρώ και στην επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε περισσότερες φωτογραφίες. Το δίλημμα λοιπόν είναι hypercar ή αυτό το τροχόσπιτο. Δείτε το video που ακολουθεί και ονειρευτείτε τις πιο επικές διακοπές μαζί με το «King Aire».