CarΗellas: ΔΙΑΡΡΟΗ: Επίσημες φωτογραφίες από τη νέα μάσκα της BMW

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΡΡΟΗ: Επίσημες φωτογραφίες από τη νέα μάσκα της BMW

Μόλις μία ημέρα πριν από την επίσημη αποκάλυψη της νέας BMW Σειρά 4, δημοσιεύθηκαν επίσημες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πως θα είναι η νέα μάσκα της βαυαρικής εταιρείας.



Η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου θα γίνει αύριο, 2 Ιουνίου, ωστόσο πλέον γνωρίζουμε ότι η  BMW Σειρά 4 είναι το πρώτο αυτοκίνητο που εξοπλίζεται με τη νέα γρίλια. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν μέσω Instagram από τη σελίδα Germancarforum και προέρχονται από το επίσημο φυλλάδιο του μοντέλου.

Δείτε επίσης: BMW M3 με 337 χλμ/ώρα στην Autobahn (vid)


Η μεγάλη μάσκα είναι πλέον γεγονός και θα συζητηθεί έντονα, αλλά ας περιμένουμε και τις πιο σαφείς φωτογραφίες που θα δώσει αύριο η βαυαρική φίρμα. Όπως και στην περίπτωση της Σειράς 3, το νέο αυτοκίνητο βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR.



Η γκάμα κινητήρων θα καλύπτεται από τις συνηθισμένες τετρακύλινδρες και εξακύλινδρες μονάδες βενζίνης και ντίζελ. Επιπλέον θα υπάρχει η έκδοση M440i xDrive Coupe, με τον υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων και απόδοσης 374 PS ίππων. Διαθέτει ήπια 48 volt υβριδική τεχνολογία, ενώ θα υπάρξει και έκδοση PHEV. 

Όσο για την κορυφαία M4, θα δανειστεί τον εξακύλινδρο των Χ3 και Χ4 Μ. Ας μην βιαζόμαστε όμως, μερικές ώρες υπομονή ώστε να σας παρουσιάσουμε την πλήρη εικόνα της νέας BMW Σειρά 4.