CarΗellas: Στο «σφυρί» πανέμορφο Honda S2000 με ελάχιστα χιλιόμετρα

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Στο «σφυρί» πανέμορφο Honda S2000 με ελάχιστα χιλιόμετρα

Πρόσφατα έγινε νέο ρεκόρ υψηλότερης τιμής σε Honda S2000 και σας είχαμε ενημερώσει σχετικά. Αυτή τη φορά, πωλείται άλλο ένα σε εξαιρετική κατάσταση με ελάχιστα χιλιόμετρα.


Πρόκειται για μοντέλο της δεύτερης γενιάς (AP2) και είναι ένα από τα 859 αντίτυπα που βάφτηκαν στο χρώμα «Silverstone Metallic». Έχει διανύσει μόλις 1.600 χιλιόμετρα από το 2007, όπου βγήκε από το
εργοστάσιο. Η κατάστασή του είναι υπεράριστη και συνοδεύεται από αναφορά που πιστοποιεί τα αληθινά χιλιόμετρα και την μη εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα. 

Δείτε επίσης: Honda, Ford και Peugeot στον κόφτη χωρίς λάδι: Ποιο θα αντέξει περισσότερο; (+video)

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός F22C χωρητικότητας 2,2 λίτρων και απόδοσης 241 ίππων, ενώ συνδυάζεται με μηχανικό σασμάν 6 σχέσεων. Ασφαλώς, δεν έχει γίνει καμία επέμβαση σε κινητήρα ή εξωτερική εμφάνιση.


Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αγοράστηκε το 2007 στο Τέξας και έμεινε στα χέρια ενός ιδιοκτήτη. Αυτή τη στιγμή «τρέχει» η δημοπρασία από τον οίκο «Bring A Trailer». Η τιμή αγγίζει τις 32.000 ευρώ και απομένει μόλις μία ημέρα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.


Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία, πολλές φωτογραφίες αλλά και κάθε λεπτομέρεια του θρυλικού πλέον Honda S2000.