CarΗellas: Ειδική έκδοση για την Alfa Romeo Giulietta (pics)

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ειδική έκδοση για την Alfa Romeo Giulietta (pics)

Μία νέα έκδοση για τη Giulietta προσφέρει το τμήμα της Alfa Romeo στην Αυστραλία και θα διατεθεί σε μόλις 30 αντίτυπα.
Ονομάζεται Veloce S και βασίζεται στην έκδοση με τον τετρακύλινδρο κινητήρα 1750 Turbo που αποδίδει 240 ίππους και 340 Nm ροπής ενώ, με τη συνεισφορά του Launch Control, είναι σε θέση να επιταχύνει από
στάση μέχρι τα 100 km/h σε 6,7 δευτερόλεπτα. Μηχανικά δεν υπάρχουν βελτιώσεις, πέρα από το σύστημα εξάτμισης που έρχεται από την Magnetti Marelli και φρένα της Brembo με τις κόκκινες δαγκάνες.
Στο αισθητικό κομμάτι, όμως, οι διαφοροποιήσεις είναι πολλές! Η Veloce S διατίθεται σε τρία χρώματα, άσπρο μαύρο και γκρι, με τις ζάντες μεγέθους 19 ιντσών να προσφέρονται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα και αρκετά μέρη όπως η καθρέφτες να έχουν carbon look εμφάνιση. Επίσης, απαρατήρητες δεν περνούν οι κόκκινες πινελιές στο εμπρός μέρος, στις δαγκάνες και στα λογότυπα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει διπλή απόληξη της εξάτμισης, διαχύτης και αεροτομή. Παρόμοιο σκηνικό έχουμε και στο εσωτερικό, με αλουμινένια πεντάλ και επιφάνειες με δέρμα τύπου alcantara.
Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης θα ξεπερνά τις 28.231 ευρώ, αλλά όπως ήδη αναφέραμε προορίζεται μόνο για τους Alfisti επί αυστραλιανού εδάφους.