CarΗellas: Κατατακτήριες GP Καναδά: Και τελικά Vettel

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Κατατακτήριες GP Καναδά: Και τελικά Vettel

Ο Sebastian Vettel πήρε την pole position στο Montreal μπροστά από τους Bottas και Verstappen. Τέταρτος μόλις ο Hamilton. Με μία φοβερή εμφάνιση στο Q3 ο Sebastian Vettel πανηγύρισε την τέταρτη pole position της σεζόν και είναι το πρώτο φαβορί για τον αυριανό αγώνα.
1528362832904_sebastianvettelchinapole65
Δίπλα του θα βρεθεί ο Valtteri Bottas με τρίτο τον Max Verstappen, που δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον εξαιρετικό ρυθμό των ελεύθερων δοκιμών. Τέταρτος περιορίστηκε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος
Lewis Hamilton με τον Kimi Raikkonen στην πέμπτη θέση. Οριακά πίσω από τον Φινλανδό ο νικητής του Monte Carlo, Daniel Ricciardo στην έτερη Red Bull Racing.
katatakthries
Best of the rest κατατάχθηκε ο Nico Hulkenberg με την Renault R.S.18, την ώρα που ο team-mate του, Carlos Sainz ήταν και αυτός εντός δεκάδας στην ένατη θέση. Ανάμεσά τους ήταν η πρώτη Force India του Esteban Ocon, με τον Sergio Perez στην δέκατη θέση. Έξω από το Q2 έμειναν οι Magnussen, Hartley, ο εκ νέου εντυπωσιακός Charles Leclerc καθώς και οι δύο Mclaren που ήταν σημαντικά εκτός ρυθμού. 
garagistas
Από την πρώτη περίοδο αποκλείστηκαν ο Pierre Gasly, οι δυο Williams των Sirotkin και Stroll καθώς και ο Marcus Ericsson που βρέθηκε ανάμεσά τους. Τελευταίος χωρίς να κάνει χρόνο εξαιτίας προβλήματος στον κινητήρα έμεινε ο εκ νέου άτυχος Romain Grosjean.
programme canada
Σύνταξη κειμένου: Κωνσταντίνος Μπουράμας
Επισκεφθείτε το Garagistas για περισσότερα νέα από τον κόσμο της F1!