CarΗellas: Χρησιμοποιώντας τη Λ.Ε.Α με τον λάθος τρόπο (vid)

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Χρησιμοποιώντας τη Λ.Ε.Α με τον λάθος τρόπο (vid)

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι «οδηγός» για το πως να ΜΗΝ σταθμεύετε στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιο θύμα.
troxaio LEA
Το συμβάν έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα σε έναν αυτοκινητόδρομο του Τέξας. Όπως βλέπετε, ένα αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο προκειμένου ο οδηγός να αντικαταστήσει το ελαστικό και προφανώς η
οδηγός του προπορευόμενου οχήματος σταμάτησε για να προσφέρει βοήθεια. Κάπου εκεί ένα Honda CR-V «καρφώθηκε» στο ακινητοποιημένο όχημα. Ευτυχώς ο άνθρωπος που βρισκόταν δίπλα στο σταματημένο όχημα πρόλαβε να βγει από το δρόμο γλιτώνοντας τον σοβαρό τραυματισμό, ενώ από τη διπλή σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς.
Για άλλη μία φορά τονίζουμε:
1.Μόλις αντιληφθείτε ότι το αυτοκίνητό μας έχει κάποιο πρόβλημα, βγείτε από τον αυτοκινητόδρομο στην πλησιέστερη έξοδο και αφού σταματήσετε με ασφάλεια, καλέστε την οδική σας βοήθεια.
2.Αν πρέπει να σταματήσετε αμέσως, μπείτε στη Λ.Ε.Α., τοποθετήστε προειδοποιητικό τρίγωνο (κατοικημένη περιοχή 20m-επαρχιακός δρόμος 50m-αυτοκινητόδρομος 100m) και σταματήστε με τις ρόδες στραμμένες δεξιά και αναμμένα τα alarm.
3.Μη μένετε ποτέ μέσα στο αυτοκίνητό μας, αλλά βγείτε από τη δεξιά πόρτα του συνοδηγού, περάστε το στηθαίο ασφαλείας και σταθείτε πίσω από αυτό.
4.Μην επιχειρείτε ποτέ να επισκευάσετε οι ίδιοι τη βλάβη.
Τώρα δείτε το βίντεο και αναλογιστείτε πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάληξη άμα είχαν γίνει όλα τα παραπάνω!