CarΗellas: Υποδεχθείτε το κορυφαίο Hyundai i30 N (vid)

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Υποδεχθείτε το κορυφαίο Hyundai i30 N (vid)

Στην αποκάλυψη του κορυφαίου i30 είναι έτοιμη να προχωρήσει η Hyundai και σήμερα δημοσίευσε ένα video που μας δείχνει τις πρώτες λεπτομέρειες.
Με την πρώτη ματιά φαίνονται αρκετές διαφοροποιήσεις από το απλό «i30 N», με το καπό να είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό πλαστικού και ανθρακονημάτων για τη μείωση του βάρους. Επιπλέον
υπάρχουν κόκκινες λεπτομέρειες στα πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα και στις δαγκάνες των φρένων. Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι alcantara επιφάνειες, ενώ δεν περνούν απαρατήρητα ο μεταλλικός λεβιές ταχυτήτων και τα καθίσματα με έντονη πλευρική στήριξη.
Αλλαγές σε μηχανικό επίπεδο δεν υπάρχουν, μιας και το i30 N Project C εξοπλίζεται με τον κινητήρα του Performance Package, τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο T-GDI που αποδίδει 275 ίππους, ενώ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Παρ’ όλα αυτά, η ανάρτηση είναι λίγο πιο σφικτή.
Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, μιας και στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα γίνει η επίσημη παρουσίαση. Βέβαια, είναι ήδη γνωστό ότι το κορυφαίο Hyundai i30 N Project C θα διατεθεί σε μόλις 600 αντίτυπα.