CarΗellas: Τρεις θρυλικές Porsche συναντιούνται (vid)

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Τρεις θρυλικές Porsche συναντιούνται (vid)

Σίγουρα η ιστορία του ονόματος της Porsche «περιφέρεται» γύρω από την 911, αλλά αν σας ρωτούσαν ποια ήταν τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας με έδρα την Στουτγάρδη από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, δεν γίνεται να μην αναφέρατε ένα από τα αυτοκίνητα που θα δείτε.
porsche
Η ομάδα της «JP Performance» πήρε την «Αγία Τριάδα» της αυτοκίνησης και βγήκε στους γερμανικούς δρόμους. Στο παρακάτω video, λοιπόν, μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε μαζί την Porsche 959, την Carrera
GT και την 918 Spyder.

Υπενθυμίζουμε ότι η Porsche 959 κατασκευάστηκε σε μόλις 337 αντίτυπα και έμεινε στην ιστορία λόγω του ρεκόρ μέγιστης ταχύτητας αυτοκινήτου παραγωγής που πέτυχε το 1986 (317 km/h). Η Carrera GT, παρουσιάστηκε το 2004 και κατασκευάστηκε συνολικά σε 1.270 αντίτυπα και λίγο ο V10 κινητήρας της με τους 612 ίππους, λίγο το χειροκίνητο κιβώτιο, δημιουργούν έναν σκληροπυρηνικό χαρακτήρα που λατρεύτηκε από πολλούς φίλους της γερμανική φίρμας και όχι μόνο. Τέλος, η 918 Spyder, όπως λέει και το όνομά της, κατασκευάστηκε σε 918 αντίτυπα. Η απόδοση του υβριδικού συνόλου, που απαρτίζεται από έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,6 λίτρων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, προσφέρει συνολικά απόδοση 887 ίππων.