CarΗellas: Τα εμβλήματα VXR και OPC έχουν μέλλον ακόμα

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Τα εμβλήματα VXR και OPC έχουν μέλλον ακόμα

Ναι, καλά ακούσατε, θα συνεχίσουν να υπάρχουν αυτά τα εμβλήματα και θα τα δούμε στο μέλλον να υπάρχουν πάνω στην καρότσα κάποιων αυτοκινήτων της Opel. Απλά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι πύραυλοι, όπως ενδεχομένως να περιμένουν κάποιοι.
1
Το υποκατάστημα Vauxhall της Opel στην Ολλανδία ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει ένα Insignia VXR, όπως υπάρχει και το Corsa VXR. Το έμβλημα VXR, λοιπόν, θα επιβιώσει και όσον αφορά το Insignia, θα είναι
σαφώς διαφορετικό από την GSi έκδοση του.
Θα είναι ένα «hardcore» με βελτιωμένη απόδοση, αλλά το κομμάτι που θα δοθεί μεγάλη έμφαση θα είναι η δυναμική. Δεν περιμένουμε μεγάλο μοτέρ, καθώς η εταιρία θέλει να αυξήσει την απόδοση, μειώνοντας την κατανάλωση, αλλά χρησιμοποιώντας πιο αποδοτικές πηγές ενέργειας.
Με άλλα λόγια θα δούμε έναν υβριδικό 4-κύλινδρο κινητήρα κι όχι έναν V6 του παρελθόντος. Επίσης, πριν την άφιξη οποιουδήποτε μοντέλου OPC και VXR, θα δούμε το Corsa GSi, το οποίο θα φέρει αρκετές αναβαθμίσεις, ενώ θα έχει το πλαίσιο του OPC που θα βοηθήσει πολύ στο στήσιμο και την δυναμική συμπεριφορά του οχήματος.
Σύνταξη κειμένου: Γιάννης Μπόκας