CarΗellas: Έρχονται αλλαγές στη γκάμα της Mitsubishi στην Ευρώπη

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Έρχονται αλλαγές στη γκάμα της Mitsubishi στην Ευρώπη

Ένα νέο πλάνο τίθεται σε εφαρμογή από τη Mitsubishi όσον αφορά την ευρωπαϊκή αγορά φέρνοντας αλλαγές στη γκάμα των μοντέλων που θα διατίθενται τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη.


Αιτία που οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση είναι η μείωση του λειτουργικού κόστους και του κόστους παραγωγής. Ο κυριότερος λόγος, βέβαια, δεν είναι άλλος από την ευρωπαϊκή απαίτηση για μείωση των
εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Το αποτέλεσμα; Η Mitsubishi πρόκειται να προσαρμόσει ανάλογα τη γκάμα των μοντέλων της στην εγχώρια αγορά. 
Εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα διάθεσης κάθε ανταλλακτικού και τεχνικής υποστήριξης στην Ευρώπη, αφού τα οχήματα της Mitsubishi θα εξακολουθούν να παράγονται και να διατίθενται σε άλλες αγορές.

Ο Επίσημος Εισαγωγέας Mitsubishi Motors στην Ελλάδα «Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» δεσμεύεται προς τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες ότι θα συνεχίζει να υποστηρίζει τόσο τις πωλήσεις των μοντέλων της μάρκας όσο και τις υπηρεσίες after sales μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της.