CarΗellas: Πωλείται ένα σπάνιο Subaru Impreza Turbo P1

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Πωλείται ένα σπάνιο Subaru Impreza Turbo P1

Ένα Subaru Impreza Turbo P1 πωλείται αυτές τις ημέρες και είναι αρκετά σπάνιο μιας και κατασκευάστηκε σε μόλις 1.000 αντίτυπα.



Το συγκεκριμένο μοντέλο αναπτύχθηκε από την εταιρεία Prodrive, έπειτα από απαίτηση της ιαπωνικής φίρμας και διατέθηκε αποκλειστικά στην ευρωπαϊκή αγορά. Όλες οι μονάδες βασίζονται στο coupe αμάξωμα και διατέθηκαν σε χρώμα Sonic Blue και ζάντες της PZ Racing. Ειδοποιός διαφορά ήταν η πιο σκληρή ανάρτηση και η τοποθέτηση anti-roll bar. 

Δείτε επίσης: Αντίστροφη μέτρηση για τα νέα Subaru Impreza WRX και WRX STi

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος boxer κινητήρας, ο οποίος έχει χωρητικότητα 2 λίτρων και αποδίδει 280 ίππους. Ασφαλώς η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων. Έτσι, τα 0-100 χλμ/ώρα είναι υπόθεση μόλις 4,6 δευτερολέπτων. 



Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που έχει διανύσει 123.500 χιλιόμετρα και, πέρα από τις φυσιολογικές φθορές στο εσωτερικό, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Όπως θα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής εταιρείας, η τιμή του αγγίζει τις 30.000 ευρώ.