CarΗellas: Πωλείται ονειρική BMW M3 με ελάχιστα χιλιόμετρα (+video)

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Πωλείται ονειρική BMW M3 με ελάχιστα χιλιόμετρα (+video)

Είναι ένα από τα ονειρικά αυτοκίνητα του κάθε λάτρη της αυτοκίνησης. Αυτή η BMW M3 πωλείται και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.


Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που βγήκε από το εργοστάσιο το 1988 και παρέμεινε στα χέρια του ίδιου ιδιοκτήτη μέχρι να πεθάνει. Η κατάστασή της είναι μοναδική και έχει διανύσει μόλις 13.000 χιλιόμετρα. Συνεπώς δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για μία από τις πιο καλοδιατηρημένες BMW M3 E30 του κόσμου.

Δείτε επίσης: Οδηγός BMW M3 τρακάρει με 320 χλμ/ώρα σε κόντρα (+video)

Κάτω από το καπό της βρίσκεται ο γνωστός ατμοσφαιρικός S14B23. Πρόκειται για έναν τετρακύλινδρο κινητήρα με δύο επικεφαλής εκκεντροφόρους και χωρητικότητα 2,3 λίτρων, ενώ η ισχύς αγγίζει τους 192 ίππους. Τον Απρίλιο του 2020 έγινε γενική συντήρηση και, όπως θα ακούσετε στο video, το μοτέρ «κελαηδάει» ακόμα άριστα.


Ο εξοπλισμός βρίσκεται σε άριστο επίπεδο δεδομένης της εποχής που βγήκε από το εργοστάσιο. Ενδεικτικά, υπάρχει κλιματισμός, ηλιοροφή, cruise control και δερμάτινες επενδύσεις «Natural Tan». Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από πιστοποίηση Carfax. 


Απομένουν λιγότερες από 24 ώρες για την ολοκλήρωση της δημοπρασίας. Όπως θα δείτε και στην επίσημη σελίδα του «Bring A Trailer», η τιμή του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 107.000 ευρώ. 
UPDATE: Δείτε εδώ την τελική τιμή της BMW M3