CarΗellas: Πόσο πωλήθηκε από το υπερσπάνιο Honda Civic Type R;

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Πόσο πωλήθηκε από το υπερσπάνιο Honda Civic Type R;

Ένα πολύ σπάνιο Honda Civic Type R πωλήθηκε πρόσφατα σε πολύ υψηλή τιμή. Είναι η δεύτερη φορά που αναφερόμαστε σε πώληση Civic, αφού το ίδιο έγινε και πριν από μερικές ημέρες με άλλο ένα αυτοκίνητο.


Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε ένα από τα μόλις 20 Honda Civic FN2 Type R που έλαβαν την περιποίηση του τμήματος Mugen. Μάλιστα είναι το τελευταίο που βγήκε από το εργοστάσιο το 2010 και
φέρει τον αριθμό #21. Αν αναρωτιέστε το λόγο που συνέβη κάτι τέτοιο, είναι γιατί δε χρησιμοποιήθηκε το #13. Ο λόγος μάλλον ευνόητος!

Δείτε επίσης: Τετρακίνητο και με τεχνολογία από NSX το επόμενο Honda Civic Type R

Τα αυτοκίνητα που δέχθηκαν τις αναβαθμίσεις του τμήματος Mugen, φέρουν αλλαγές στην εισαγωγή, τη χαρτογράφηση της ECU, τους εκκεντροφόρους και το σύστημα εξαγωγής είναι κατασκευασμένο εξ΄ ολοκλήρου από τιτάνιο. Το αποτέλεσμα είναι η ιπποδύναμη του 2λιτρου ατμοσφαιρικού μοτέρ να αυξηθεί στους 240 ίππους.


Όλα τα αντίτυπα προσφέρθηκαν στο χρώμα «Championship White». Επιπλέον έχουν τοποθετηθεί νέοι προφυλακτήρες στο εμπρός και το πίσω μέρος. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τους σφυρήλατους τροχούς, τη σκληροπυρηνική αεροτομή και τα λογότυπα Mugen.


Το εικονιζόμενο μοντέλο πωλήθηκε έναντι του ποσού των 76.000 ευρώ και έχει διανύσει μόλις 17.700 χιλιόμετρα. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες από την επίσημη αγγελία