CarΗellas: Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW M3

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW M3

Η νέα μάσκα της BMW Σειρά 4 έχει συζητηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Πλέον, όμως, έχουμε ψηφιακές φωτογραφίες που μας δίνουν μια γεύση για τη νέα BMW M3.



Το κορυφαίο μοντέλο της βαυαρικής φίρμας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά μερικές καμουφλαρισμένες φωτογραφίες ήταν αρκετές για να αποκαλύψουν σημαντικές πληροφορίες. Έτσι, ο γνώστης του photoshop, Kolesa, μας δείχνει με ψηφιακές εικόνες πως θα είναι η νέα BMW M3 G80. Στο εμπρός μέρος δεσπόζει η τεράστια μάσκα, ενώ στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβει ο διαχύτης και οι δύο διπλές απολήξεις.

Δείτε επίσης: Οδηγός BMW M3 τρακάρει με 320 χλμ/ώρα σε κόντρα (+video)

Κάτω από το καπό της νέας BMW M3 είναι ήδη γνωστό τι θα συναντάμε. Πρόκειται για έναν τρίλιτρο twin-turbo κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 480 ίππους και 510 στην κορυφαία έκδοση Competition. Σε πρώτη φάση θα την δούμε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και κίνηση στον πίσω άξονα. Αργότερα θα έρθει το αυτόματο M Steptronic 8 σχέσεων, αλλά και η τετρακίνηση M XDrive.



Η επίσημη αποκάλυψη αναμένεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε για την ώρα ας περιοριστούμε στις ψηφιακές εικόνες του σχεδιαστή.