CarΗellas: Παρατημένη σε αποθήκη βρέθηκε αυτή η Toyota Supra (+video)

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Παρατημένη σε αποθήκη βρέθηκε αυτή η Toyota Supra (+video)

Η αγωνιστική Toyota Supra που βλέπετε, κάποτε σάρωνε σε αγώνες. Τώρα όμως βρέθηκε παρατημένη σε μία αποθήκη και θα ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης.


Το αυτοκίνητο συμμετείχε στα τέλη της δεκαετία του '90 στο πρωτάθλημα Grand Touring Car Championship. Σχεδόν για 20 χρόνια, όμως, παρέμεινε παρατημένο σε κάποια αποθήκη στην περιοχή Chugoku της Ιαπωνίας. Η ομάδα TOM's Racing αποφάσισε να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση, αλλά οι ζημιές είναι τεράστιες και κάτι τέτοιο χρειάζεται πολύ κόπο και χρήμα. Γι' αυτό ζητάει τη βοήθειά μας.

Δείτε επίσης: Οδηγώντας με τον λάθος τρόπο μία Toyota Supra με μόλις 5.000 χλμ (+video)

Μέσω της ιστοσελίδας Makuake θα προσπαθήσει να μαζέψει το απαιτούμενο ποσό για να γίνει η Toyota Supra και πάλι καινούρια. Το ποσό που απαιτείται ξεπερνά τις 410.000 ευρώ. Ενδεικτικά περίπου 85.000 ευρώ θα χρειαστούν για την αποκατάσταση εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ άλλες 250.000 ευρώ για τα μηχανικά μέρη. 


Οι δωρεές μπορούν να ξεκινήσουν από τα μόλις 40 ευρώ. Ανάλογα με το ποσό που θα προσφέρει ο καθένας, η TOM's Racing θα προσφέρει και κάτι αντίστοιχο. Για παράδειγμα, όσοι προσφέρουν το ελάχιστο ποσό θα λάβουν αναμνηστικό, ενώ οι μεγαλύτερες δωρεές θα συνοδεύονται ακόμα και με μονοήμερη οδήγηση αυτού του θρύλου.