CarΗellas: Εξαρτήματα «N Performance» που θα μεταμορφώνουν κάθε Hyundai (pics)

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Εξαρτήματα «N Performance» που θα μεταμορφώνουν κάθε Hyundai (pics)

Την αποκάλυψη μίας νέας σειράς εξαρτημάτων έκανε η Hyundai στην έκθεση της Σεούλ, που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες.
Τα νέα κομμάτια αναβάθμισης τοποθετήθηκαν σε ένα Velostar, αλλά σύμφωνα με τη Νοτιοκορεάτικη φίρμα, άμεσα θα είναι διαθέσιμα και για άλλα μοντέλα της. Το «N Performance Concept», όπως ονομάστηκε,
παρέχει στους ιδιοκτήτες πάνω από 45 εξαρτήματα αναβάθμισης για κάθε μοντέλο, συμπεριλαμβανομένων εξαρτημάτων για το εξωτερικό, το εσωτερικό, αλλά και τη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς.
Ενδεικτικά, υπάρχουν ανασχεδιασμένες μάσκες, διαφοροποιημένα καπό, αεροτομές, διαχύτες και πολλά άλλα εξαρτήματα για την εξωτερική αναβάθμιση, ενώ στο εσωτερικό οι ιδιοκτήτες μπορούν να τοποθετήσουν alcantara επιφάνειες και carbon διακοσμητικά στοιχεία.
Τέλος, για τη βελτίωση του «στησίματος» υπάρχουν σφυρήλατες ζάντες, sportive αναρτήσεις, μεγαλύτερα φρένα κι ούτω καθ’ εξής. Για παράδειγμα, η τοποθέτηση εξαρτημάτων στο Velostar θα μπορούσε να μειώσει το συνολικό βάρος κατά 300 ολόκληρα κιλά, ενώ να ξεκαθαρίσουμε ότι τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν υπάρχει αναβάθμιση του κινητήρα, με τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο του εικονιζόμενου concept να αποδίδει 275 ίππους και 378 Nm ροπής.