CarΗellas: Αυτή η Toyota Supra έσπασε το ρεκόρ τιμής πώλησης (pics)

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Αυτή η Toyota Supra έσπασε το ρεκόρ τιμής πώλησης (pics)

Φαίνεται ότι η έλευση της νέας Toyota Supra απογείωσε την αξία της τέταρτης γενιάς, μιας και στην αρχή του έτους είχε γίνει νέο ρεκόρ με την τιμή να αγγίζει κάτι παραπάνω από 106.000€.
Δύο μήνες ήταν αρκετοί για να έρθει μία νέα υψηλότερη τιμή από τον οίκο δημοπρασιών RM Sotheby’s. Πρόκειται για μία Toyota Supra (Targa) του 1994, η οποία έχει περάσει από τα χέρια δύο ιδιοκτητών και έχει
διανύσει μόλις κάτι παραπάνω από 18.000 χιλιόμετρα.
Η τιμή πώλησής της έφτασε στις 173.600€, κάτι που σημαίνει ότι πλέον είναι η ακριβότερη Supra και κοστίζει τέσσερις φορές πάνω από την καινούρια γενιά. Πωλήθηκε καινούριο στο Ελλινόι των Η.Π.Α. ενώ αργότερα κατέληξε στην Ελβετία.
Ασφαλώς βρίσκεται σε εργοστασιακή κατάσταση και δεν έχει γίνει καμία μετατροπή. Ο υπερτροφοδοτούμενος 6κύλινδρος σε σειρά κινητήρας χωρητικότητας 3 λίτρων (2JZ-GTE) βρίσκεται σε εργοστασιακή κατάσταση και αποδίδει 320 ίππους. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό με 6 σχέσεις (Getrag V160) και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης είναι τύπου Torsen.
 Ώρα να «χαζέψουμε» λίγο την ακριβότερη πλέον Toyota Supra μέσα από μερικές φωτογραφίες, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία.