CarΗellas: Πατίνια Lime: Άλλη μία απόδειξη του πόσο κάφροι είμαστε (pics)

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Πατίνια Lime: Άλλη μία απόδειξη του πόσο κάφροι είμαστε (pics)

Όλοι γνωρίζουμε πλέον τα πατίνια της «Lime»! Αυτό που δε γνωρίζουμε, ή καλύτερα κάνουμε ότι δε γνωρίζουμε, είναι η έλλειψη παιδείας.
 Η εν λόγω εταιρεία ήρθε, λοιπόν, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθημερινά εξυπηρετεί τουρίστες και πολίτες ως μεταφορικό μέσο, ενώ ταυτόχρονα ψυχαγωγεί με μία μικρή βόλτα. Η καφρίλα μας όμως φάνηκε ακόμα
και στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν πολλοί ανεγκέφαλοι σε ένα μεταφορικό μέσο που καν δεν τους ανήκει.
Οι φωτογραφίες που βλέπετε προέρχονται από τη χώρα μας και μερικά από τα e-scooters βρέθηκαν στον βυθό του Θερμικού κόλπου, σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και μέσα σε χημικές τουαλέτες. Υπήρχαν και χειρότερες περιπτώσεις, όπως ένα σαΐνι που, γνωρίζοντας ότι το πατίνι φέρει GPS, αποφάσισε να το πάρει σπίτι για να το χρησιμοποιεί κάθε μέρα. Ασφαλώς η εταιρεία τοιχοκόλλησε ανακοίνωση ενημερώνοντας τον ότι αν δεν το επιστρέψει θα ενημερωθούν οι Αρχές, ενώ άλλος ένας δημιούργησε αγγελία για να το πουλήσει στο «marketplace» του Facebook.
 Είναι για να γελάσεις ή για να κλάψεις; Όπως και να ‘χει δείχνουμε σε κάθε περίπτωση ποιοι είμαστε. Ασφαλώς η καινοτόμα εταιρεία θα συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της, ενώ μάλιστα ανακοίνωσε πως περιορίζει την ταχύτητα των e-scooters στα 20 Km/h προκειμένου να μειωθεί η πιθανότητα ατυχήματος, ενώ ταυτόχρονα απαγορεύει τη χρήση σε μεγάλες λεωφόρους. Τέλος απαγορεύθηκε η στάθμευση σε πεζόδρομους, ενώ παρέχεται δωρεάν κράνος στους χρήστες.
Φωτογραφίες από το www.digitallife.gr