CarΗellas: Subaru WRX STI Final Edition σε μόλις 8 αντίτυπα

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Subaru WRX STI Final Edition σε μόλις 8 αντίτυπα

Η 4η γενιά Subaru Impreza WRX STI φτάνει στο τέλος της και το τμήμα της Ισπανίας αποφάσισε να προσφέρει την έκδοση «Final Edition» σε μόλις οχτώ αντίτυπα.
Τα έξι θα συνοδεύονται από το αγαπημένο «WR Blue Pearl» της ιαπωνικής φίρμας και τα άλλα δύο είναι βαμμένα σε μαύρο «Crystal Black Silica». Εξωτερικά θα υπάρχουν μικρές διαφορές, όπως ο
ανασχεδιασμένος εμπρός προφυλακτήρας και οι χρωμιωμένες τετραπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης. Βέβαια το κερασάκι στην τούρτα θα είναι είναι χρυσές 19άρες ζάντες αλουμινίου.
Αισθητικές αναβαθμίσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό, με το τιμόνι να είναι «ντυμένο» με alcantara δέρμα, ενώ, όπως και σε κάθε μοντέλο περιορισμένης παραγωγής, θα υπάρχει το σχετικό ταμπελάκι. Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός μίας και υπάρχει keyless σύστημα με κόκκινο κουμπί για την εκκίνηση του κινητήρα, οθόνη αφής μεγέθους 7 ιντσών με σύστημα πλοήγηση, ηχοσύστημα της Harman Kardon με εννέα ηχεία ισχύος 440W, κάμερα οπισθοπορείας και προειδοποίηση για τυφλό σημείο.
Ως προς τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, συνεπώς ο υπερτροφοδοτούμενος boxer κινητήρας χωρητικότητας 2,5 λίτρων αποδίδει 300 ίππους και 407 Nm ροπής, ενώ η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς από μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.
Όπως ήδη αναφέραμε, η έκδοση Final Edition είναι πρωτοβουλία του τμήματος της Ισπανίας, συνεπώς τα αυτοκίνητα θα διατεθούν μόνο σε εκείνη την αγορά έναντι του ποσού των 57.500€.