CarΗellas: Θύμα τροχαίου: Μην βάζετε τα πόδια στο ταμπλό του αυτοκινήτου (pics+vid)

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Θύμα τροχαίου: Μην βάζετε τα πόδια στο ταμπλό του αυτοκινήτου (pics+vid)

Ένα μήνυμα στους απανταχού συνοδηγούς στέλνει μια γυναίκα που έχασε το μέτωπό της σε τροχαίο ατύχημα, προειδοποιώντας όλους όσους τοποθετούν τα πόδια τους πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου για τους κινδύνους.
H κοπέλα έκανε κάτι τέτοιο το 2006 στο τζιπ του συντρόφου της κάπου στην Ιρλανδίας, όταν έτυχε να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα. Τότε, το άνοιγμα του αερόσακου έφερε με δύναμη τα γόνατά της στο κεφάλι
της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η τότε 22χρονη Gráinne υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπό και έχασε δύο δόντια. Τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά, που οι γιατροί αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν το μέτωπο. «Το κεφάλι μου ήταν σαν να είχε “τραβηχτεί” προς τα μέσα και έδειχνα κάπως περίεργη. Δεν με αναγνώριζα» αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Sky News.
Η Gráinne Kealy είναι σήμερα 35 ετών και δηλώνει πραγματικά τρομαγμένη που οι διάσημοι αναρτούν συνεχώς φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έχουν τα πόδια τους πάνω στο ταμπλό και συγκεντρώνουν «εκατομμύρια αντιδράσεις και σχόλια ανθρώπων».
«Σπαράζει η καρδιά μου που ελάχιστος κόσμος αναγνωρίζει τον κίνδυνο του να βάζεις εκεί τα πόδια σου. Η αποθεραπεία μου αποδείχθηκε πολύ δύσκολη, καθώς λόγω των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν από το 2007, ακόμα παλεύω. Ήταν μακρύς ο δρόμος. Δεν θυμάμαι τίποτα από το ατύχημα, τους τρεις μήνες που προηγήθηκαν, αλλά και τον έναν που ακολούθησε. Η πρώτη μου ανάμνηση είναι να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μην αναγνωρίζω το πρόσωπο που έβλεπα. Ακόμα και σήμερα χάνω λέξεις πάνω σε μία συζήτηση. Μπορεί να μου συμβεί ακόμα και 20 φορές την ημέρα. Με πιάνει πονοκέφαλος όταν μιλάνε πολλοί άνθρωποι τριγύρω μου, ενώ δεν μπορώ να κουβεντιάσω όταν υπάρχει δυνατή μουσική», είπε χαρακτηριστικά.
Στο παρακάτω video θα δείτε τι μπορεί να συμβεί όταν ανοίξει ο αερόσακος και τα πόδια βρίσκονται επάνω στο ταμπλό.
Πηγή: cnn.gr