CarΗellas: WRC Αργεντινή: 3η μέρα με τον Tanak προς τη νίκη!

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

WRC Αργεντινή: 3η μέρα με τον Tanak προς τη νίκη!

Η τρίτη μέρα τελείωσε και μπορούμε να πούμε ότι είχε πολλές μάχες και κάμποσα απρόοπτα. Υπήρξαν εγκαταλείψεις και λάθη.
WRC
Η χθεσινή μέρα έκρινε πολλά είναι η αλήθεια, έχοντας στο πρόγραμμα την 11η και μεγαλύτερη ειδική διαδρομή μήκους 40χλμ και μάλιστα σε συνδυασμό με την ομίχλη που έκανε την εμφάνιση απότομα το έργο
των οδηγών δεν ήταν εύκολο.
Ο Thierry Neuville έκανε έναν καλό χρόνο στην μεγάλη ειδική κι έτσι πέρασε στο βάθρο στην 2η θέση μπροστά από τον Meeke. Στην τέταρτη θέση έμεινε ο Dani Sordo, με πέμπτο πίσω του τον Sebastien Ogier, ο οποίος έχασε περίπου 1 λεπτό από τον Tanak στην 11η ειδική. Γενικώς, κάπως έτσι παρέμειναν τα πράγματα, ώσπου το απόγευμα στο 2ο loop άρχισαν να αλλάζουν οι θέσεις και ο συναγωνισμός να ανάβει.
Toyota WRC
Στην 15η ειδική ο Meeke παθαίνει κλατάρισμα κι έτσι ο Sordo βρήκε την ευκαιρία και ανέβηκε στην 3η θέση με τον Ogier να ανεβαίνει στην 4η. Ο Neuville σταθερά 2ος. Εκείνος που δεν επηρεάστηκε απολύτως από τίποτα ήταν ο Ott Tanak. Ο Εσθονός οδηγός της Toyota ακολούθησε έναν καταπληκτικό ρυθμό που δεν μπορούσαν οι άλλοι να φτάσουν και να διατηρήσουν κι έτσι έχτισε μια καλή διαφορά από τον δεύτερο, που θα του χαρίσει μία σχετική άνεση την τελευταία ημέρα του αγώνα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης ημέρας:
Καταγραφή
Σύνταξη κειμένου: Γιάννης Μπόκας