CarΗellas: Στο «σφυρί» η μοναδική Alfa Romeo 155 GTA Stradale (pics)

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Στο «σφυρί» η μοναδική Alfa Romeo 155 GTA Stradale (pics)

Πίσω στο 1994, και πιο συγκεκριμένα στην έκθεση αυτοκινήτου της Μπολόνια, η Alfa Romeo παρουσίασε τη μία και μοναδική Alfa Romeo 155 GTA Stradale. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρόκειται να δημοπρατηθεί σύντομα.
Alfa
Αυτή η έκδοση δημιουργήθηκε προκειμένου η ιταλική φίρμα να γιορτάσει τις επιτυχίες της στους αγώνες τουρισμού, αλλά οι λόγοι που εν τέλει κατασκευάστηκε μόλις ένα αντίτυπο ήταν κυρίως οικονομικοί. Η
εταιρεία που ανέλαβε την κατασκευή της ήταν η Abarth και βασιζόταν κυρίως στην 155 Q4. Παρ΄ όλα αυτά, πολλά μηχανικά μέρη προέρχονταν από την Lancia Delta Integrale, με τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο να αποδίδει 190 ίππους.
Η μία και μοναδική Alfa Romeo 155 GTA Stradale γνώρισε πολλές επιτυχίες σε αγώνες τουρισμού, όπως το γερμανικό DTM, ενώ οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της έχουν διανύσει συνολικά περίπου 40.000 χιλιόμετρα.
Alfa Romeo
Το αυτοκίνητο θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Bonhams στις 27 Οκτωβρίου στην Πάντοβα της Ιταλίας, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς η τιμή της θα κυμανθεί μεταξύ 180.000€ και 220.000€. Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω μοντέλο.
155 gta interior