CarΗellas: Ποιος δε θα ήθελε μία συλλεκτική Porsche σαν αυτές;

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ποιος δε θα ήθελε μία συλλεκτική Porsche σαν αυτές;

Με αφορμή την 70η επέτειό της, η Porsche της Μεγάλης Βρετανίας θα λάβει μέρος στην εκδήλωση κλασσικών αυτοκινήτων «Classic Motor Show» με 20 ξεχωριστά, αναπαλαιωμένα αυτοκίνητά της.
ef2325e0-porsche-classic-uk-03
Η γερμανική φίρμα θα αποκαλύψει 10 Porsche Boxster πρώτης γενιάς που ήρθαν σε άριστη κατάσταση μετά από την περιποίηση εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Porsche. Όλα τα αυτοκίνητα διαθέτουν στο
εσωτερικό τους μια αναμνηστική πλάκα, έχουν έρθει σε εργοστασιακή κατάσταση αποκλειστικά με γνήσια ανταλλακτικά της Porsche Classic και είναι βαμμένα με το «Liquid Metal», χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στην 918 Spyder.
Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα είναι πρωτότυπες αγωνιστικές εκδόσεις που χρησιμοποιήθηκαν σε αγώνες για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την κατασκευή της πρώτης Porsche Boxster. Τέλος, στην έκθεση θα υπάρχει και το 'Project 70', ένα αυτοκίνητο που βασίζεται στην 911 του 1963 με 2λιτρο κινητήρα. Κατασκευάστηκε από τους τέσσερις επίσημους εισαγωγείς της Porsche στη Βρετανία σε συνεργασία με την εταιρεία Road & Road Restorations.
620e0964-porsche-classic-uk-01
Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να υποβάλλουν το ενδιαφέρον αγοράς κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ώστε να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο στο τέλος του έτους.
00e80e50-porsche-classic-uk-07
e3cb8c68-porsche-classic-uk-10