CarΗellas: Μόλις 8.200€ γι’ αυτή την Lancia Integrale; (pics+vid)

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Μόλις 8.200€ γι’ αυτή την Lancia Integrale; (pics+vid)

Είναι θρυλική, πρωταγωνίστησε στις ειδικές διαδρομές και γνώρισε αμέτρητους θαυμαστές. Ο λόγος για την Lancia Integrale.
Αυτή τη στιγμή πωλείται μία Integrale 16v του 1989, ασφαλώς δεν είναι το αγωνιστικό μοντέλο, αλλά η «πολιτική» έκδοση με τους 205 ίππους από τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα. Εξωτερικά είναι
βαμμένη στα χρώματα της «Martini Racing», διαθέτει μεγάλους προβολείς και στο εσωτερικό υπάρχουν μπάκετ καθίσματα της Recaro.
Η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς με αναλογία 47/53, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό με 5 σχέσεις. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το 2016 έγινε ανακατασκευή του κινητήρα, ενώ τοποθετήθηκε αναβαθμισμένο διαφορικό και ενισχυμένος συμπλέκτης.
Το αυτοκίνητο πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Πολωνία, αυτή τη στιγμή έχει διανύσει 100.000 χιλιόμετρα, αλλά παραμένει σε υπεράριστη κατάσταση. Το παράδοξο είναι πως, όπως θα δείτε και στην αγγελία του «Bring A Trailer», απομένουν τέσσερις ημέρες για τη λήξη της διαδικτυακής δημοπρασίας και η τιμή βρίσκεται μόλις στα 8.200€.