CarΗellas: Όταν έχεις Honda Civic, αλλά το Renault 5 Turbo είναι όνειρο ζωής! (vid)

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Όταν έχεις Honda Civic, αλλά το Renault 5 Turbo είναι όνειρο ζωής! (vid)

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα είναι το αποτέλεσμα της αγάπης για το Honda Civic, αλλά και για το θρυλικό Renault 5 Turbo.

Ο δημιουργός ονομάζεται Andy Barcheck και μετά από πολλές ώρες προσωπικής εργασίας δημιούργησε ένα αυτοκίνητο που τραβούσε τα βλέμματα και κέρδισε πολλά βραβεία σε διάφορες εκδηλώσεις. Πίσω από
τα καθίσματα βρισκόταν αρχικά ένας κινητήρας V6 χωρητικότητας 2,5 λίτρων της Acura, ενώ πολλά εξαρτήματα όπως τα συστήματα φρένων και ψύξης προέρχονται από Corvette. Λίγο καιρό αργότερα, το αυτοκίνητο πουλήθηκε σε νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος το αγάπησε, το βελτίωσε και στο κέντρο του αμαξώματος τοποθέτησε μεγαλύτερο κινητήρα 3,2 λίτρων από το Acura CL Type-S.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την αστεία απάντηση του ιδιοκτήτη, όταν τον ρωτούν φίλοι και γνωστοί που βρήκε αυτό το αυτοκίνητο. Η απάντησή του είναι επική, μιας και αναφέρει πως έχει στην κατοχή του ένα από τα μόλις δύο πειραματικά αυτοκίνητα που ετοίμασε η ιαπωνική φίρμα για την είσοδό της στο θρυλικό «Group B», γεγονός που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.