CarΗellas: Αυτό είναι το νέο Opel Corsa (pics)

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Αυτό είναι το νέο Opel Corsa (pics)

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη αποκάλυψη της 6ης γενιάς Corsa έχει ήδη ξεκινήσει και ήδη έχουμε τις πρώτες λεπτομέρειες και φωτογραφίες.
 Το νέο Opel Corsa F βασίζεται στη νέα, ελαφρύτερη και πιο ευρύχωρη πλατφόρμα CMP της Peugeot, με το μήκος του νέου μοντέλου να αγγίζει τα 4,06 μέτρα και το πλάτος τα 1,73,.Επίσης, το εσωτερικό είναι πιο
ευρύχωρο με τον χώρο αποσκευών να φτάνει στα 309 λίτρα έναντι των 285 της προηγούμενης γενιάς.
Η εξωτερική σχεδίαση είναι φρέσκια, με έντονα νεύρα να διατρέχουν το καπό και ολόκληρο το δίχρωμο αμάξωμα. Στο ho-tech εσωτερικό συναντάμε μία μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα και flat-buttomed πολυλειτουργικό τιμόνο.
 Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν τρεις βενζινοκίνητες εκδόσεις, με τον 1.200άρη κινητήρα να έρχεται με 75, 100 και 130 ίππους, ενώ ο κινητήρας πετρελαίου είναι χωρητικότητας 1,5 λίτρων με απόδοση 100 ίππων. Η εικονιζόμενη αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση αποδίδει 136 ίππους και η αυτονομία ξεπερνά τα 335 χιλιόμετρα.
Αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση, στις αρχές του επόμενου μήνα για περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο supermini της Opel.