CarΗellas: Απολογισμός της ΕΛ.ΑΣ για την «σκούπα» στα Λιμανάκια

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Απολογισμός της ΕΛ.ΑΣ για την «σκούπα» στα Λιμανάκια

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της 16/5/2019 ειδική εξόρμηση στην περιοχή της Βάρκιζας (Λιμανάκια).
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) καθώς και αστυνομικών δυνάμεων των Διευθύνσεων Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Ασφάλειας,
Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Κατά τη διάρκεια της οποίας βεβαιώθηκαν οι (117) ακόλουθες παραβάσεις: 17 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, 4 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 10 παραβάσεις για φιμέ ανεμοθώρακες, 11 παραβάσεις για θέση σε κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα, 2 παραβάσεις για μη ισχύουσα ασφαλιστική κάλυψη, 2 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και 71 λοιπές παραβάσεις.
Επιπλέον, υποβλήθηκαν 9 μηνύσεις και 3 Εκθέσεις Αρχής, ενώ αφαιρέθηκαν 42 άδειες ικανότητας οδήγησης, 35 άδειες κυκλοφορίας και 7 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Τέλος, ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανό 8 οχήματα, ενώ η ΕΛ.ΑΣ ξεκαθαρίζει ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν.