CarΗellas: Πόσα δίνουμε για αυτή την BMW M3 CSL; (pics)

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Πόσα δίνουμε για αυτή την BMW M3 CSL; (pics)

Παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2001, αγαπήθηκε από τους πάντες και για πολλούς είναι η κορυφαία έκδοση της BMW.
Ο λόγος για την M3 CSL και, πιο συγκεκριμένα, για μία εκ των συνολικά 1.383 που αυτή τη στιγμή έχοντας διανύσει 35.500 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε από επίσημη αντιπροσωπία της BMW Ιαπωνίας το
2003, είναι βαμμένο σε «Silver Gray Metallic» και εσωτερικά υπάρχει μαύρο alcantara.
Βασικό στοιχείο της είναι το μειωμένο βάρος και πιο συγκεκριμένα η απώλεια 110 κιλών έπειτα από τοποθέτηση carbon οροφής, καπό, διαχύτη και airbox εισαγωγής. Επιπλέον, αρκετά κιλά εξοικονομήθηκαν και από το εσωτερικό, λόγω των ελαφριών καθισμάτων και των τζαμιών.
Κάτω από το καπό βρίσκεται ο εξακύλινδρος ατμοσφαιρικός S54 χωρητικότητας 3,2 λίτρων που στον προκειμένη περίπτωση αποδίδει 360 ίππους (+17) σε σχέση με την «απλή» έκδοση, λόγω της τοποθέτησης νέας πολλαπλής εξαγωγής και πιο άγριων εκκεντροφόρων. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω αυτόματου SMG II.
Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία της εταιρείας «Millennium Heroes» με την τιμή πώλησης αυτή τη στιγμή να ξεπερνά οριακά τις 71.000€.