CarΗellas: Σχεδόν έτοιμο το Hyundai i20 N με τους 200 ίππους!

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Σχεδόν έτοιμο το Hyundai i20 N με τους 200 ίππους!

Οι Κορεάτες ετοιμάζουν το αντίπαλο δέος αυτοκινήτων σαν τα VW Polo GTI, Ford Fiesta ST και Renault Clio RS. Ονομάζεται Hyundai i20 N και αποδίδει 200 ίππους.
 Ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του μεγαλύτερο i30 N, η Νοτιοκορεάτες βάζουν τις τελευταίες πινελιές στην κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς supermini, το οποίο πρόκειται να αποκαλυφθεί εντός του
2019.
Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνονται οι τελευταίες δοκιμές των πρωτότυπων αυτοκινήτων εντός πίστας και είναι ήδη γνωστό ότι το Hyundai i20 N θα εξοπλίζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με την απόδοση να αγγίζει τους 200 ίππους. Συνεχίζοντας με τα μηχανικά μέρη, η κίνηση θα περνά ασφαλώς στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων (ενδέχεται προαιρετικά να υπάρξει και 7τάχυτο DCT αυτόματο διπλού συμπλέκτη), αλλά και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.
Όσον αφορά στις αισθητικές αναβαθμίσεις, η κορυφαία έκδοση θα εξοπλίζεται με ένα bodykit, αεροτομή και μεγαλύτερες ζάντες που θα φιλοξενούν κόκκινες δαγκάνες φρένων, ενώ θα απέχει λιγότερο από το έδαφος και θα φέρει διπλές απολήξεις της εξάτμισης.