CarΗellas: Audi TT-RS: Το «baby» R8 με τον απίστευτο ήχο του 5κύλινδρου (+video)

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Audi TT-RS: Το «baby» R8 με τον απίστευτο ήχο του 5κύλινδρου (+video)

Αν υπάρχει ένας λόγος που αγαπήθηκε το Audi TT-RS, αυτός είναι σίγουρα η απίστευτη μελωδία του πεντακύλινδρου μοτέρ. Στο νέο video από το κανάλι Auditography έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε.


Το αυτοκίνητο που θα δείτε είναι βαμμένο με το χρώμα «Catalunya red» και πρόκειται για την έκδοση Performance Parts. Φέρει εξωτερικά αεροδυναμικά βοηθήματα που κατασκευάστηκαν από ανθρακονήματα, όπως για παράδειγμα η πίσω αεροτομή. Εκτός αυτών, τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι αρκετά, όπως οι ελαφριές ζάντες 20 ιντσών και η εξάτμιση τιτανίου από την Akrapovic.

Δείτε επίσης: Audi TT-RS και R8 ίδιας ιπποδύναμης. Ποιο είναι ταχύτερο; (+video)

Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας δεν έχει δεχθεί κάποια αναβάθμιση, συνεπώς η ισχύς του πεντακύλινδρο χωρητικότητας 2,5 λίτρων αγγίζει τους 400 ίππους. Έτσι, το συγκεκριμένο Audi TT RS είναι σε θέση να επιταχύνει στα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα.  


Όσο για την τελική ταχύτητα, αυτή περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 χλμ/ώρα. Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε το αυτοκίνητο που δικαιωματικά έχει κερδίσει τον χαρακτηρισμό «baby» R8.