CarΗellas: Σπάνια Porsche Carrera GT εγκαταλειμμένη σε αποθήκη εδώ και 8 χρόνια

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Σπάνια Porsche Carrera GT εγκαταλειμμένη σε αποθήκη εδώ και 8 χρόνια

Η Porsche Carrera GT είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο αυτοκίνητο και το πιθανότερο είναι στην χώρα μας να μην συναντήσετε ποτέ μία. Την ώρα που για όλους είναι όνειρο ζωής μία ολιγόλεπτη βόλτα, μία από τις 1.270 που κατασκευάστηκαν παραμένει ακίνητη κάπου στην Κίνα.



Οι εικόνες προέρχονται από ερασιτέχνη φωτογράφο, ο οποίος μπήκε στην αποθήκη κλειστής αντιπροσωπείας στην Κίνα και απαθανάτισε το γερμανικό supercar. Πρόκειται για το αυτοκίνητο με το νούμερο 1.255, βγήκε από το εργοστάσιο το 2005 και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι το ένα από τα μόλις τρία που βάφτηκαν στο χρώμα «Zanzibar Red Metallic».

Δείτε επίσης: Πωλείται Porsche Carrera GT με μόλις 111 χλμ.

Μεταφέρθηκε στην Κίνα το 2012 ώστε να πουληθεί και έκτοτε έμεινε ακινητοποιημένη στο ίδιο σημείο. Έχει διανύσει μόλις 4.581 χιλιόμετρα και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει για πολλά χρόνια ως έχει, με την σκόνη μέσα σε μία άδεια αποθήκη.



Αυτό συμβαίνει διότι η κινεζική κυβέρνηση έβαλε λουκέτο στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία λόγω διαφθοράς. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι ο ατμοσφαιρικός V10 των 612 ίππων αυτής της Porsche Carrera GT μπορεί να μην πάρει ποτέ ξανά μπροστά.