CarΗellas: Πωλείται ένα πολύ σπάνιο Renault Clio V6 με ελάχιστα χιλιόμετρα

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Πωλείται ένα πολύ σπάνιο Renault Clio V6 με ελάχιστα χιλιόμετρα

Το συγκεκριμένο Renault Clio V6 είναι κυριολεκτικά σαν καινούριο, πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει την προσοχή μας.



Βγήκε από το εργοστάσιο το 2005 και ανήκει στη γενιά Phase 2. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μιλάμε για ένα από τα μόλις 1.309 αντίτυπα και, πιο συγκεκριμένα, ο αύξων αριθμός του είναι το #20. Τόσο οι φωτογραφίες, όσο και η αγγελία δείχνουν ότι το αυτοκίνητο είναι σε υπεράριστη κατάσταση. Το εξωτερικό του χρώμα είναι σαν καινούριο. Το ίδιο ισχύει και για την καμπίνα, ενώ στον πίνακα οργάνων αναγράφονται μόλις 19.877 μίλια, δηλαδή περίπου 32.000 χιλιόμετρα.

Δείτε επίσης: Πωλείται ελληνικό Renault Clio 3.0 V6 με ελάχιστα χιλιόμετρα

Το Renault Clio V6 είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα hot hatches του πλανήτη και για πολλούς ο τίμιος απόγονος του θρυλικού 5 Turbo. Σήμα κατατεθέν είναι η κίνηση στον πίσω άξονα και η τοποθέτηση του κινητήρα ακριβώς πίσω από τις μπροστινές θέσεις. Η RenaultSport έχει τοποθετήσει έναν 3λιτρο V6 κινητήρα, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση αποδίδει 255 ίππους.



Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία. Η τιμή πώλησης αγγίζει τις 46.000 ευρώ, ενώ το Renault Clio V6 συνοδεύεται από δύο κλειδιά, πιστοποίηση μη εμπλοκής σε ατύχημα και βεβαίωση γνήσιων χιλιομέτρων.