CarΗellas: Πόσο πωλήθηκε τελικά η BMW M3 CSL με τα μόλις 14.500 χλμ;

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Πόσο πωλήθηκε τελικά η BMW M3 CSL με τα μόλις 14.500 χλμ;

Για πολλούς από εμάς είναι το κορυφαίο αυτοκίνητο στην ιστορία της βαυαρικής φίρμας. Μία από τις μόλις 1.383 BMW M3 CSL πρόκειται να δημοπρατήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τον οίκο «RM Sotheby's».


Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προσφέρθηκε αποκλειστικά σε δύο χρώματα, Silver-Grey metallic and Black Sapphire metallic. Το εικονιζόμενο είναι βαμμένο με το το πρώτο, στο εσωτερικό συναντάμε επενδύσεις
alcantara και έχει διανύσει κάτι λιγότερο από 14.500 χιλιόμετρα.

Δείτε επίσης: Πως κατασκευάζει carbon οροφή η BMW (+video)

Βασικό στοιχείο της είναι το μειωμένο βάρος και πιο συγκεκριμένα η απώλεια 110 κιλών έπειτα από τοποθέτηση carbon οροφής, καπό, διαχύτη και airbox εισαγωγής. Επιπλέον, αρκετά κιλά εξοικονομήθηκαν και από το εσωτερικό, λόγω των ελαφριών καθισμάτων και των τζαμιών.



Κάτω από το καπό βρίσκεται ο εξακύλινδρος ατμοσφαιρικός S54 χωρητικότητας 3,2 λίτρων που, στην προκειμένη περίπτωση, αποδίδει 360 ίππους (+17) σε σχέση με την «απλή» έκδοση. Όσο για τις επιδόσεις της, τα 4,9 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να εκτοξευθεί από στάση μέχρι τα 100 km/h.


Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είναι δεξιοτίμονο και η τελική του τιμή έφτασε τις 73.125 λίρες Αγγλίας. Αυτό το ποσό μεταφράζεται σε 81.000 ευρώ και μπορείτε να δείτε τη σχετική αγγελία πατώντας εδώ.