CarΗellas: Κάτοχος Bugatti Chiron βγήκε για προσπέραση και ιδού το αποτέλεσμα (+video)

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Κάτοχος Bugatti Chiron βγήκε για προσπέραση και ιδού το αποτέλεσμα (+video)

Τροχαία ατυχήματα στα οποία εμπλέκονται αυτοκίνητα σαν την Bugatti Chiron δε βλέπουμε κάθε μέρα. Αυτή τη φορά ένα γαλλικό hypercar συγκρούστηκε με Porsche 911.



Το συμβάν έλαβε χώρα στη δημοφιλή διαδρομή Gotthard Pass της Ελβετίας. Είναι παγκοσμίως γνωστή για τις φουρκέτες, τις σήραγγες και το εξαιρετικό τοπίο. Κρύβει όμως αρκετές παγίδες και μικρές ευθείες που οριακά αρκούν για προσπέραση. 

Δείτε επίσης: Η παράδοση και το «unboxing» της πρώτη Bugatti Divo (+video)

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, είχε δημιουργηθεί ένα κομβόι πίσω από τροχόσπιτο που κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα. Ακολουθούσε η Mercedes, η Porsche και τελευταία η Bugatti. Ο οδηγός του hypercar αποφάσισε να περάσει και τα τρία αυτοκίνητα, το ίδιο πήγε να κάνει ταυτόχρονα και ο οδηγός της Porsche 911 και το αποτέλεσμα φαίνεται στις φωτογραφίες.



Όπως θα δείτε, έχουν ανοίξει αερόσακοι, ενώ το καπό της Chiron έχει ανασηκωθεί, είναι ένα σύστημα για την προστασία των πεζών. Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για περίπου τρεις ώρες, ενώ μόλις ένας άνθρωπος χρειάστηκε να διακομισθεί σε νοσοκομείο. Ωστόσο δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.