CarΗellas: Κάπως έτσι θα είναι η πρώτη BMW M3 Touring

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Κάπως έτσι θα είναι η πρώτη BMW M3 Touring

Πρόσφατα η βαυαρική φίρμα επιβεβαίωσε πως για πρώτη φορά στην ιστορία της θα υπάρξει έκδοση Touring ακόμα και στην κορυφαία BMW M3.



Αμέσως μετά ήρθε η πρώτη rendering φωτογραφία που μας δείχνει πως θα είναι περίπου το νέο μοντέλο. Πρόκειται για ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που προέρχεται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή που διατηρεί τη σελίδα «zer.o.wt» στο Instagram. Εννοείται πως η πρώτη BMW M3 (G81) Touring στην ιστορία της γερμανικής εταιρείας, θα εξοπλίζεται με την πολυσυζητημένη εμπρός μάσκα.

Δείτε επίσης: Απογοητευτική η BMW M235i Gran Coupe στο τεστ ταράνδου

Η νέα έκδοση της BMW M3 με την κωδική ονομασία G80 θα αποκαλυφθεί επίσημα τον επόμενο μήνα, μαζί με την M4 Coupe. Όσο για το station wagon αμάξωμα, υπολογίζεται να έρθει σε περίπου δύο χρόνια.

Κάτω από το καπό της νέας BMW M3 είναι ήδη γνωστό τι θα συναντάμε. Πρόκειται για έναν τρίλιτρο twin-turbo κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 480 ίππους και 510 στην κορυφαία έκδοση Competition. Σε πρώτη φάση θα την δούμε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και κίνηση στον πίσω άξονα. Αργότερα θα έρθει το αυτόματο M Steptronic 8 σχέσεων, αλλά και η τετρακίνηση M XDrive.