CarΗellas: Απίστευτο κόστος για το συγκεκριμένο χρώμα της Koenigsegg Jesko (+video)

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Απίστευτο κόστος για το συγκεκριμένο χρώμα της Koenigsegg Jesko (+video)

Οι 125 τυχεροί ιδιοκτήτες είναι σε θέση να διαμορφώσουν τη δική τους Koenigsegg Jesko στον ειδικό ιστότοπο της σουηδικής φίρμας και το κόστος των χρωμάτων είναι πραγματικά τρομακτικό.



Ένας εκ των αγοραστών αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας. Πρόκειται για τον Manny Khoshbin, ο οποίος μπήκε στην ειδική πλατφόρμα. Μπορείτε να μεταφερθείτε σε αυτήν πατώντας εδώ, αλλά η είσοδος προϋποθέτει username και κωδικό που έχουν μόνο οι αγοραστές. Οπότε στο video που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την χρωματική παλέτα και όχι μόνο.

Δείτε επίσης: Το καλύτερο κιβώτιο ταχυτήτων ανήκει στην Koenigsegg (+video)


Ενδεικτικά, η Koenigsegg Jesko έχει τιμή εκκίνησης τα 2.540.000 ευρώ και το ακριβότερο εξωτερικό χρώμα ονομάζεται KNC. Πρόκειται για το «Koenigsegg Naked Carbon», με το κόστος να αγγίζει τις 375.000 ευρώ. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι μία Jesko στο χρώμα του carbon είναι 20 κιλά ελαφρύτερη από τις υπόλοιπες με την κανονική βαφή.

Μάλιστα, αν προστεθεί και η χρυσή λωρίδα στο αμάξωμα υπολογίστε άλλες 37.000 ευρώ. Τέλος, η ακριβότερη επιλογή για ζάντες είναι ασφαλώς αυτές που κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου από ανθρακονήματα. Η τιμή τους; 88.000 ευρώ!