CarΗellas: Εξωπραγματική τιμή γι΄ αυτό το Volkswagen Golf R32 με ελάχιστα χιλιόμετρα

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Εξωπραγματική τιμή γι΄ αυτό το Volkswagen Golf R32 με ελάχιστα χιλιόμετρα

Η κορυφαία έκδοση της τέταρτης γενιάς Volkswagen Golf ήταν το R32 και πρόσφατα δημοπρατήθηκε το εικονιζόμενο σε πολύ υψηλή τιμή. 



Βγήκε από το εργοστάσιο το 2004 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 2.896 χιλιόμετρα. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι εκπληκτική και όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην κατοχή ενός μοναδικού ιδιοκτήτη. Διαθέτει πιστοποίηση Carfax μη εμπλοκής σε τροχαίο ατύχημα. Είναι βαμμένο στο χρώμα «Deep Blue Pearl» και το εσωτερικό είναι κυριολεκτικά σαν καινούριο.

Seat Leon Cupra: Γνωρίζετε την τετρακίνητη έκδοση με κομπρέσορα; (+video)

Οι ζάντες είναι εργοστασιακές μεγέθους 18 ιντσών από την OZ Racing και «φιλοξενούν» δαγκάνες ίδιου χρώματος. Τα καθίσματα είναι δερμάτινα, ενώ δεν απουσιάζουν τα αλουμινένια πεντάλ και το σύστημα αυτόματου κλιματισμού.



Κάτω από το καπό βρίσκεται ο δημοφιλής VR6 κινητήρας χωρητικότητας 3,2 λίτρων. Αποδίδει 240 ίππους και 320 Nm ροπής, ενώ η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς (4Motion) μέσω μηχανικού σασμάν έξι σχέσεων. Μοναδική αναβάθμιση είναι το σύστημα εξάτμισης με δύο απολήξεις από την Milltek Sport.



Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε από τον οίκο «Bring A Trailer» και η τελική τιμή εκτοξεύθηκε στις 52.000 ευρώ. Στο video που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το εκπληκτικό μοτέρ, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες.