CarΗellas: Ανανέωση για την Alfa Romeo Giulia QV και νέα χρώματα

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ανανέωση για την Alfa Romeo Giulia QV και νέα χρώματα

Στην παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσης Alfa Romeo Giulia QV προχώρησαν οι Ιταλοί. Οι αισθητικές αλλαγές είναι μικρές, ενώ προστέθηκαν νέα χρώματα στην παλέτα.
Εξωτερικά, οι μοναδικές λεπτομέρειες εντοπίζονται στα ανασχεδιασμένα led φωτιστικά σώματα του πίσω μέρους. Ταυτόχρονα υπάρχουν κάποιες σκουρόχρωμες λεπτομέρειες στον εμπρός προφυλακτήρα. Στο
εσωτερικό οι αλλαγές είναι περισσότερες.
Υπάρχει νέα οθόνη αφής μεγέθους 8,8 ιντσών που περιλαμβάνει το λογισμικό «Performance Pages», το οποίο δίνει χρήσιμες πληροφορίες, όπως η θερμοκρασία λαδιού και η πίεση του turbo. Το τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων έχουν ανασχεδιαστεί, ενώ προσφέρονται και νέα χρωματισμοί για το εσωτερικό. Ο αγοραστής πλέον μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μαύρες, κόκκινες ή πράσινες ζώνες ασφαλείας.
Κάτω από το καπό παραμένει ο twin-turbo V6 χωρητικότητας 2,9 λίτρων. Αποδίδει 510 ίππους και η ροπή στα 600 Nm, με αποτέλεσμα τα 100 km/h από στάση να έρχονται σε μόλις 3,9 δεύτερα και η τελική να αγγίζει τα 307 km/h.
Δείτε επίσης: Alfa Romeo Mito GTA - Ένα εγχείρημα που «σκότωσε» η Fiat
Στην χρωματική παλέτα προστέθηκαν επίσης τα χρώματα κατηγορίας «Old timer». Πρόκειται για το Red 6C Villad’Este, Ocher GT Junior και Montreal Green. Το τελευταίο αποτίει φόρο τιμής στην Alfa Romeo Montreal, η οποία φέτος κλείνει 50 χρόνια από την πρώτη της κυκλοφορία.