CarΗellas: Σύλληψη έπειτα από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Σύλληψη έπειτα από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό

Μία καταδίωξη ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, όταν ένας 42χρονος αλλοδαπός δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Αστυνομίας.



Τις πρωινές ώρες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να συλλάβουν, έπειτα από καταδίωξη, τον οδηγό που αγνόησε σήμα στάσης αστυνομικών για έλεγχο στην Εγνατία Οδό.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο ύψος του κόμβου Ασπροβάλτας και ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Αφού εισήλθε σε αγροτική περιοχή, ξέφυγε από την πορεία του και ακινητοποιήθηκε στην όχθη ρέματος. Κατά την σύλληψη του αντιστάθηκε σθεναρά. Σε έρευνα του οχήματός του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σπρέι πιπεριού, σιδεροπρίονα, σουγιάς και έα πολυεργαλείο.

Δείτε επίσης: Τι διαφορά έχουν στις επιδόσεις οι μεγαλύτερες ζάντες; (+vid)

Στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης (55) ετών και Διάταξη Εισαγγελέα για τη σύλληψή του και την έκτιση υπολοίπου ποινής. Αιτία της ποινής είναι παραβάσεις από το παρελθόν που αφορούν τους Νόμους περί Αλλοδαπών και Ναρκωτικών

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλβης, έχει ήδη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.