CarΗellas: Ένα ολοκαίνουριο Lada Niva πωλείται στην Ελλάδα

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ένα ολοκαίνουριο Lada Niva πωλείται στην Ελλάδα

Μπορεί Lada και Ευρωπαϊκή Ένωση να έχουν διακόψει τις σχέσεις του, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ολοκαίνουριο Lada Niva που πωλείται κανονικά.



Πρόκειται για μοντέλο του 2019, το οποίο πληρεί τις προδιαγραφές Euro 6 και προσφέρεται με δύο χρόνια εγγύηση. Υπενθυμίζουμε ότι κανένα καινούριο αυτοκίνητο της ρωσικής φίρμας δεν μπορεί να παραδοθεί στην Ε.Ε από το εργοστάσιο της Lada. Ωστόσο τα αυτοκίνητα που αντιπροσώπων μπορούν να αγοραστούν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Δείτε επίσης: Αποσύρεται το Suzuki Jimny από την Ευρώπη λόγω ρύπων



Έτσι το εικονιζόμενο Lada Niva URBAN είναι διαθέσιμο και πωλείται σε ελληνική πλατφόρμα. Εξοπλίζεται με κινητήρα βενζίνης 1.690 κ.εκ., αποδίδει 83 ίππους και 129 Nm ροπής, ενώ η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων. Καταναλώνει 9,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 17 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 142 χλμ/ώρα.



Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει ζάντες αλουμινίου 6 ιντσών, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες. Η τιμή του βρίσκεται στις 15.700 ευρώ και σύμφωνα με τον επίσημο εισαγωγέα τα τέλη κυκλοφορίας αγγίζουν μόλις τα 105 ευρώ. Για περισσότερες φωτογραφίες, επισκεφθείτε την επίσημη αγγελία πατώντας εδώ.