CarΗellas: Bugatti La Finale: Η τελευταία με κινητήρα εσωτερική καύσης

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Bugatti La Finale: Η τελευταία με κινητήρα εσωτερική καύσης

Η Bugatti παραμένει μέχρι σήμερα η εταιρεία με το ρεκόρ ταχύτητας 490,5 χλμ/ώρα. Ωστόσο σε λίγα χρόνια ενδέχεται αν έχει ηλεκτροκινητήρες στα μοντέλα της ώστε να συμβαδίζει με τους περιορισμούς ρύπων.



Πώς θα ήταν άραγε το τελευταίο εμβολοφόρο μοντέλο της γαλλικής φίρμας; Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής μας παρουσιάζει τη δική του εκδοχή. Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο ονομάζεται Bugatti La Finale και δημιουργήθηκε από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Serkan Budur.



Η σχεδίασή της είναι εντυπωσιακή με τον W12 κινητήρα που επέλεξε ο δημιουργός να φαίνεται μέσα από το γυάλινο πάνελ. H Bugatti La Finale αποτίει φόρο τιμής στην Type57 BC, γι΄ αυτό παρατηρείται αυτή η διχρωμία. Επιπλέον, το πίσω μέρος θυμίζει την Type 41 Royale, η οποία είχε σχεδιαστεί από τον Rembrandt, αδελφό του ιδρυτή της εταιρείας Ettore Bugatti.

Δείτε επίσης: Η πιο θορυβώδης Bugatti Veyron του πλανήτη (vid)



Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι είναι εμφανή αρκετά εξαρτήματα, όπως η ανάρτηση και τα ψαλίδια. «Σε καμία περίπτωση δεν είναι μένος προς την ηλεκτροκίνηση. Περισσότερο θα το χαρακτήριζα ως ένα αυτοκίνητο που αποχαιρετά την παλιά εποχή και υποδέχεται τη νέα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.