CarΗellas: Δε θα πιστέψετε πόσα χιλιόμετρα έχει αυτή η Lamborghini Huracan

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Δε θα πιστέψετε πόσα χιλιόμετρα έχει αυτή η Lamborghini Huracan

Μπορεί τα περισσότερα supercars του πλανήτη να περνούν τη ζωή τους στο γκαράζ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για την εικονιζόμενη Lamborghini Huracan.



Προέρχεται από την εταιρεία «Royalty Exotic Cars», η οποία εδρεύει στο Λας Βέγκας και το ιταλικό supercar βρισκόταν στην κατοχή της από το 2015 όπου και κατασκευάστηκε. Μέσα σε αυτή την πενταετία πίσω από το τιμόνι βρέθηκαν περίπου 1.900 άτομα και το οδόμετρο αυτή τη στιγμή γράφει 302.556 χιλιόμετρα.

Δείτε επίσης: Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Σταμάτης Κόκοτας και η ελληνική Lamborghini Miura S (pics)

Καταλαβαίνετε πιστεύω ότι πρόκειται για την Lamborghini Huracan με τα περισσότερα χιλιόμετρα στον πλανήτη. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ενοικιάσεων αναφέρει ότι μοναδική σοβαρή επισκευή ήταν η αντικατάσταση του κιβωτίου ταχυτήτων πριν από περίπου 12.000 χιλιόμετρα. 



Εξοπλίζεται με έναν ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 610 ίππους. Το πρόγραμμα συντήρησης εφαρμόστηκε και με το παραπάνω, αφού οι αλλαγές λιπαντικού επαναλαμβάνονταν αυστηρά κάθε 8.000 χιλιόμετρα. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα αυτοκίνητο που σε καμία περίπτωση δεν έχει δεχθεί τόση καταπόνηση.



Αυτή τη στιγμή, η Lamborghini Huracan με τα περισσότερα χιλιόμετρα στον κόσμο είναι έτοιμη να αλλάξει ιδιοκτησία. Πωλείται στο ebay και η τιμή της ξεπερνά οριακά τις 118.000 ευρώ. Δείτε την αγγελία και περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ.