CarΗellas: Σε τι κατάσταση είναι το εσωτερικό ενός Nissan GT-R μετά από 225.000 χλμ; (+vid)

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Σε τι κατάσταση είναι το εσωτερικό ενός Nissan GT-R μετά από 225.000 χλμ; (+vid)

Τα περισσότερα supercars χρησιμοποιούνται ελάχιστα και περνούν την περισσότερη ζωή τους σε ένα γκαράζ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το συγκεκριμένο Nissan GT-R.


Αγοράστηκε καινούριο το 2009 και ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να το χρησιμοποιεί ως καθημερινό αυτοκίνητο. Έτσι, κάνοντας περίπου 20.000 χιλιόμετρα κάθε χρόνο, σήμερα έχει διανύσει σχεδόν 225.000 χιλιόμετρα και στο video που ακολουθεί θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Η εξωτερική του εμφάνιση είναι ικανοποιητική, αλλά στο εσωτερικό δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι φθορές στην κεντρική κονσόλα και τους διακόπτες είναι εμφανής. Τα καθίσματα ωστόσο παραμένουν σε άριστη κατάσταση.


Το σημαντικότερο βέβαια σε τέτοιου είδους αυτοκίνητα είναι να μην προκύψει κάποια σοβαρή βλάβη στα μηχανικά μέρη. Ο twin-turbo V6 κινητήρας δεν παρουσίασε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Αντιθέτως, στα 145.000 χιλιόμετρα εμφανίστηκε μία βλάβη στο κιβώτιο ταχυτήτων. Η επίσημη αντιπροσωπεία ζήτησε πάνω από 18.000 ευρώ για να προχωρήσει σε αντικατάσταση. Μία επίσκεψη στο συνεργείο, όμως, έλυσε το πρόβλημα με κόστος 5.500 ευρώ.

Σήμερα, έπειτα από 11 χρόνια, το αυτοκίνητο συνεχίζει να κινείται απροβλημάτιστα και να προσφέρει συγκινήσεις.