CarΗellas: Πωλείται Peugeot 106 Rallye με ελάχιστα χιλιόμετρα

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Πωλείται Peugeot 106 Rallye με ελάχιστα χιλιόμετρα

Κέρδισε φανατικούς οπαδούς, ειδικά στη χώρα μας, και είναι ένα από τα αυτοκίνητα που μύησε πολλούς στον κόσμο της αυτοκίνησης. Ο λόγος ασφαλώς για το Peugeot 106 Rallye. Αυτή τη στιγμή πωλείται ένα σε υπεράριστη κατάσταση και είναι σα να βγήκε χτες από το εργοστάσιο.



Στις μέρες σπάνια θα βρει κανείς ένα 106 Rallye με τόσα λίγα χιλιόμετρα και εργοστασιακή κατάσταση. Το συγκεκριμένο βγήκε από το εργοστάσιο το 1994 και έχει διανύσει μόλις 57.900 χιλιόμετρα. Εννοείται πως
βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και ενδεχομένως να μιλάμε για ένα από τα καλύτερα 106 Rallye του πλανήτη. Το χρώμα του είναι το γνήσιο μαύρο και δεν έχει βαφτεί ποτέ. Επιπλέον, συνοδεύεται από όλα τα γνήσια έγγραφα που παραδόθηκαν στον πρώτο αγοραστή. Από το 1999 και μετά, το αυτοκίνητο αποθηκεύτηκε και μόλις πριν από μερικούς μήνες ξανά κυκλοφόρησε, αφού πρώτα δέχτηκε την περιποίηση των ειδικών της γαλλικής φίρμας.

Δείτε επίσης: Γερμανικός οίκος μεταμορφώνει το Hyundai i30 N



Είναι η πρώτη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου, συνεπώς εξοπλίζεται με το 8βάλβιδο ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 1.300 κ.εκ. Αποδίδει 100 ίππους και τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε μόλις 9,6 δευτερόλεπτα. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ζυγίζει μόλις 825 κιλά.



Αυτή τη στιγμή πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και η τιμή του αγγίζει τα 20.500 ευρώ. Πατώντας εδώ μεταφέρεστε στην επίσημη αγγελία. Εκεί θα δείτε και θα μάθετε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με αυτό το μοναδικό Peugeot 106 Rallye.