CarΗellas: Το ομορφότερο βελτιωμένο Nissan GT-R; (+video)

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Το ομορφότερο βελτιωμένο Nissan GT-R; (+video)

Το Nissan GT-R R35 αγαπήθηκε πολύ από τους βελτιωτές όλου του κόσμου. Αυτό που βλέπετε, όμως, μας έρχεται από την μακρινή Ταϊλάνδη και είναι πραγματικά εντυπωσιακό.



Έχει βελτιωθεί σε κάθε τομέα από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος είναι συλλέκτης ιαπωνικών θρύλων. Η εξωτερική του εμφάνιση να είναι αρκετά σκληροπυρηνική και προέρχεται από την ιαπωνική Top Secret. Υπάρχουν αεροδυναμικά βοηθήματα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και μία ενεργή αεροτομή στο πίσω μέρος. 

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για το Nissan GT-R 50 by Italdesign με 720 ίππους 

Οι ζάντες είναι σφυρήλατες και κατασκευασμένες από την OZ. «Φιλοξενούν» τεράστια κεραμικά δισκόφρενα και τα ελαστικά προέρχονται από την Toyo (285/35 R20 εμπρός και 315/30 R20 πίσω). Η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό είναι αισθητά πιο «πολιτισμένη», με τα καθίσματα να έρχονται απ' ευθείας από το Nismo. Βέβαια, την παράσταση κλέβει το τιμόνι, το οποίο έχει επενδυθεί με δέρμα τύπου alcantara.



Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός VR38DETΤ, αλλά έχει αναβαθμιστεί σε τέτοιο σημείο που η ισχύς αγγίζει πλέον τους 1.600 ίππους. Αρκετά εξαρτήματα έρχονται από της AMS Performance, όπως για παράδειγμα τα δύο turbo. Η εξάτμιση έχει κατασκευαστεί ε' ολοκλήρου από τιτάνιο, ενώ προκειμένου να μεταφέρεται αξιόπιστα η ισχύς στους τέσσερις τροχούς τοποθετήθηκε πιο ισχυρό σασμάν.



Ακολουθεί το video στο οποίο θα απολαύσετε τόσο αυτό το απίστευτο Nissan GT-R, όσο και την συλλογή του Heng Thammarat από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.