CarΗellas: Old school «θρύλοι» βρέθηκαν κλεμμένοι σε αποθήκη

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Old school «θρύλοι» βρέθηκαν κλεμμένοι σε αποθήκη

Ένα ξεχωριστό συμβάν έλαβε χώρα πρόσφατα σε χωριό της Ισπανίας. Η Αστυνομία έψαχνε τον κλέφτη μιας ηλεκτρικής γεννήτριας και τελικά εντόπισε ένα πάρκινγκ με 26 ονειρικά αυτοκίνητα.


Πιο συγκεκριμένα, υπήρχαν πληροφορίες ότι ένας 42χρονος είχε κλέψει τεράστια γεννήτρια από εργοτάξιο. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από τις Τοπικές Αρχές. Λίγο αργότερα, η γεννήτρια βρέθηκε σε μία αποθήκη καλυμμένη με νάιλον.


Το παράδοξο στην όλη υπόθεση βέβαια, ήταν ότι δίπλα από τη γεννήτρια υπήρχαν 26 «old school» αυτοκίνητα. Σπάνια έκδοση του Mitsubishi Lancer Evolution, Lancia Delta HF Integrale, Ford Escort RS Cosworth και Sierra RS500 Cosworth, Mercedes-Benz 190E Evolution II και Peugeot R5 Turbo ήταν μερικά από τα «διαμάντια» που βρέθηκαν στην αποθήκη.



Τα περισσότερα είχαν αλλοιωμένο αριθμό πλαισίου και ήταν έτοιμα για πώληση. Σύμφωνα με την αστυνομία, προέρχονται από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης. Ελπίζουμε να μην έχουν γίνει ζημιές και να επιστρέψουν στους ιδιοκτήτες τους. Τέλος, οι Αρχές κατάσχεσαν 10.000 ευρώ, δύο όπλα και πυρομαχικά.