CarΗellas: Πωλείται Audi RS2 με αρκετά χλμ αλλά άριστη κατάσταση

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Πωλείται Audi RS2 με αρκετά χλμ αλλά άριστη κατάσταση

Τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει ένα αυτοκίνητο δεν αντιστοιχούν πάντα στην ίδια φθορά. Τρανό παράδειγμα αυτό το Audi RS2 Avant, το οποίο έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα αλλά παραμένει σε άριστη κατάσταση.
Συνολικά κατασκευάστηκαν 2.891 αντίτυπα, αλλά αυτό είναι ένα από τα 180 δεξιοτίμονα που παράχθηκαν για την Μεγάλη Βρετανία. Το συγκεκριμένο βγήκε από το εργοστάσιο τον Φεβρουάριο του 1995 και μέχρι
σήμερα έχει αλλάξει εφτά ιδιοκτήτες. Ωστόσο, παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, παρά τα 206.000 χιλιόμετρα που έχει στην πλάτη του.
Το συγκεκριμένο Audi RS2 Avant διατηρεί ακόμα το εργοστασιακό του χρώμα, το οποίο είναι Nogaro Blue. Σύμφωνα με τον τελευταίο ιδιοκτήτη, πριν από λίγο καιρό δαπανήθηκε το ποσό των σχεδόν 10.000 ευρώ, ώστε όλα τα μηχανικά μέρη να λειτουργούν άριστα. Εννοείται πως όλα αυτά τα χρόνια, οι εργασίες συντήρησης και οι επισκευές γινόντουσαν σε επίσημο αντιπρόσωπο της γερμανικής φίρμας.
Audi Legends: Το πρώτο Audi RS6 (vid)

Υπενθυμίζουμε ότι ήταν το πρώτο «RS» μοντέλο της γερμανικής φίρμας, κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Porsche σε μόλις 2.891 αντίτυπα και κάτω από το καπό του βρισκόταν ο θρυλικός υπερτροφοδοτούμενος 5κύλινδρος κινητήρας των 2,2 λίτρων με την απόδοση να φτάνει στους 315 ίππους. Ενδεικτικά, τα 100 km/h από στάση έρχονται σε 4,8 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 262 km/h.
Αυτή τη στιγμή πωλείται έναντι του ποσού των 54.000€. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την επίσημη αγγελία.